Jummm! Zo gemakkelijk, maar zo lekker! Dat is waar ik erg goed op ga. Benieuwd naar dit recept?
𝘐𝘯𝘨𝘳𝘦𝘥𝘪𝘦̈𝘯𝘵𝘦𝘯
1 rode puntpaprika
1 ui
1 teen knoflook
½ jalapeño peper
50 gram maïs
1 eetlepel (olijf)olie
100 gram pompoenstukjes
½ theelepel paprikapoeder
2 tortilla wraps, meergranen
30 gram 30+ geraspte kaas
𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦
Halveer de puntpaprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Snipper de ui en snijd het teentje knoflook fijn. Snijd de jalapeño in blokjes. Spoel de maïs in een vergiet af met koud water.
Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en jalapeñopeper 2 minuten. Voeg de puntpaprika en pompoenblokjes toe samen met het paprikapoeder en bak dit zo’n 8 minuten tot de paprika en pompoen zacht zijn. Roer de maïs er doorheen en verwarm kort mee. Breng op smaak met peper en zout.
Leg een wrap in een droge koekenpan. Bestrooi met de helft van de kaas. Verdeel het mengsel van pompoen en paprika over de wrap en strooi de andere helft van de kaas er overheen. Leg de andere wrap er overheen. Druk goed aan. Bak de quesadilla 4 minuten in de pan en keer halverwege de tijd voorzichtig om met een spatel.
Snijd de quesadilla in vieren in je bent klaar! Lekker eten_
◽ Eiwitten 20g
◽ Koolhydraten 64g
◽ Vetten 22g
◽ Vezels 8g